Arkiv

Admin

Barne- og ungdomsteater

teaterlogo

Bjørndal barne- og ungomsteater  (BBUT) ble etablert av lokale ildsjeler i 1996, og har hatt 21 forestillinger så langt. Skuespillerne er barn og unge mellom 9 og 15 år.

Målgruppe: Barn, ungdom, familier

Beskrivelse av aktiviteten: Teater og musikal

De første årene var det skuespillerne og instruktørene som selv skapte stykkene vi satte opp. Etter hvert har vi tatt skrittet over i kjente (og mindre kjente) stykker skrevet av profesjonelle, men alltid bearbeidet dem på vår egen måte. Teateret er foreldredrevet, og det meste av det dere ser på scenen, og rundt omkring, er det foreldre som står bak. Alt fra dekorasjoner og kulisser, lyd og lys til kafedrift og PR-arbeid.

Oppmerksomheten rundt teateret stadig økt, og nå fylles aulaen på Bjørndal skole hvert eneste år til flere forestillinger. Tilbakemeldingene fra både publikum og presse har bare blitt bedre og bedre. Teateret har fått bydelens kulturpris i 2002 og har mottatt støtte fra amatørteaterrådet.

Våre skuespillere er brukt i andre sammenhenger av både NRK fjernsyn, radio, Kulturfestivalen, Middelalderfestivalen og i aksjonen «Lesestafetten». Både Barne-TV, forfattere, byråd og kulturminister har gjestet forestillingene våre, og ikke minst er det god opplsutning fra lokalbefolkningen. Vi er glade for å by på gode kulturopplevelser i nærmiljøet vårt. Vel møtt til godt barneteater!

Spilte «Peter Pan» i 2014

https://www.youtube.com/watch?v=SVAlYVlxtms

…og fikk gode kritikker:

http://skjerioslo.dittoslo.no/scene/peter-pan-flyr-over-bjoerndal#what:Scene

«Rockeulven» fikk glimrende kritikk

Årets forestilling for 2013 var «Rockeulven» og fikk glimrende kritikk i lokalpressen: http://skjerioslo.dittoslo.no/for-barn/bjoerndal-leverer-en-energisk-rockeulv#what:For%20barn.

Premieren var søndag 14. april 2013 og det ble deretter holdt fire forestillinger for et fornøyd publikum.

På sidene til BBUT kan du se flere bilder fra forestillingen: http://bbut.webs.com/apps/photos/album?albumid=14405076.

På Picasa er det samlet over 600 bilder fra forestillingen: https://picasaweb.google.com/Baldishol/20130422.

Kontakt Bjørndal barne- og ungdomsteater:

Kontaktperson: Styreleder Ane Heiberg

Jannicke Hestås Minken Pressekontakt Pr-gruppa Bjørndal barne- og ungdomsteater Mobil: 90893094

Nettsider: http://bbut.webs.com/
Facebook: https://www.facebook.com/bjorndalbarneogungdomsteater