Arkiv

Admin

Bjørndal frivilligsentral

Bjørndal frivilligsentral holder til i de tidligere lokalene til Åsland barnehage med adresse Snipemyrveien 2 etter å ha flyttet fra Bjørndal grendehus. I de samme lokalene holder Bjørndal fritidsklubb til.

Frivilligsentralen organiserer og støtter aktiviteter i regi av frivillige. I løpet av 2023 arrangeres tirsdagstreff for voksne, babytreff, sygruppe, strikkegruppe, samtalegruppe, matkurs, turer og temakvelder.

Lokalene til Frivilligsentralen er forbeholdt åpne aktiviteter drevet av frivillighet. Det er ikke anledning til å leie lokalene til private arrangement som bursdager, selskap og lignende. Kontakt Bjørndal grendehus for leie av lokaler.

I tillegg til å ha ansvaret for egne aktiviteter, kan frivilligsentralen bistå de som ønsker å treffe likesinnede for å starte med aktiviteter, finne lokaler, søke støtteordninger m.v.

Frivilligsentralen mottok Nærmiljøprisen fra Bjørndal boligsammenslutning under sommerfestivalen i 2012. Se oppslag i dittOslo her.

Frivilligsentralen har en egen nettside: http://bjorndal.frivilligsentral.no/ der det er oppdatert informasjon om tilbudene. Den ble for øvrig omtalt av Selvaag i forbindelse med et boligprosjekt på Bjørndal.