Arkiv

Admin

Natursti påsken 2020

Påsken 2020 vil være uvanlig for mange, siden man ikke kan reise bort eller dra på besøk til hverandre. Det gir mulighet til å gjøre andre ting.

Vi har laget en natursti med 26 poster over hele Bjørndal, og med spørsmål som passer for både store og små. En del er knyttet til kunnskap om Bjørndal.

  • Vet du at «hovedveien» på Bjørndal heter Slimeveien og lurer du på hvor den har fått navnet sitt fra?
  • Eller vet du hva som befinner seg under Meklenborg idrettsplass?
  • Og hvorfor vi gleder oss til å spise korona hver høst?

Da er det bare å bli med på natursti-quiz, sende inn løsningsforslag til hsl@bjorndal.no, og få svar på ting du ikke engang visste du lurte på.

Quiz-velkommen

De mest iherdige klarer nok løypa på én dag, men ønsker du en roligere runde eller har med små barn, anbefaler vi å dele den opp over flere dager. Frist for innsending er 13.04.2020. Alle som sender inn forslag på løsnings­ord er med i trekningen av en premie.

Alle postene er satt opp med en QR-kode, og det er bare å ta bilde av den med mobiltelefonen, så kommer du inn på siden her med kart og informasjon.

Vi anmoder alle om å følge helse­myndighetenes råd; holde avstand til andre og vaske hendene.

Kart natursti

Her er en lenke til kartet som pdf-fil. Den passer for utskrift, og er kanskje også lettere å lese på enkelte mobiltelefoner.

Sitter du i isolasjon eller av andre grunner ikke kommer deg rundt (eller at du ikke rakk alle postene innen fristen), så send en e-post til oydisf[at]gmail.com, så får du oppgavene tilsendt på mail.

Vi håper postene får henge i fred til de tas ned på slutten av påsken.
Gi oss tilbakemelding dersom dere oppdager at det er poster som har blitt borte.


Tusen takk til Øydis Fjørtoft for å lage postene med spørsmål, til daglig leder i Bjørndal frivilligsentral Nina Tveit for trykking og laminering.

Tusen takk også til Rema 1000 Bjørndal og Coop Prix Bjørndal som begge stiller opp og sponser gevinster.

Rema 1000
Coop Extra

God tur og lykke til!

Natursti påsken 2020