Arkiv

Admin

Skautraver’n

Skautraver’n er den gode, gamle måten å gå tur på – med den ekstra spenningen det betyr å finne enkle poster underveis. Gjennom de årene Skautraver’n har eksistert, har i overkant av 45.000 innbyggere i Ski, Oppegård og Søndre Nordstrand skaffet seg deltagerbeviset. Noen med litt kjennskap til kart og kompass, men det store flertall uten spesielle forkunnskaper. Med andre ord noe alle kan være med på!

Skautraver’n setter ut 40 poster i april og suplerer med ytterligere 40 poster fra St. Hans. Hver post gir deg poeng. Du velger selv når du vil ta turene, hvilket terreng du vil bruke og hvor mange poster du vil ta. For å bli med må du skaffe deg deltakerkonvolutten som koster kr. 270.-. Dersom flere i familien vil være med kjøper du ett eller flere ekstra kort som koster kr. 5.- pr. stykk.

Salg av årets deltakerkonvolutter til Skautraver’n er nå lagt ut for salg. De selges bl.a. på Orring byggsenter på Bjørndal.

http://www.skautravern.no/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.