Arkiv

Admin

Ulvedager på Sandbakken

Sandbakken tilbyr mer enn boller og toddy. Her er noen arrangementer som er verdt et besøk:
Torsdag 11. april: Markaviser med Jørn Simen Øverli
Fredag 19. og lørdag 20. april: Ulvedager med Morten Kjørstad
I samarbeid med Statens naturoppsyn, blir det foredrag om ulven i Østmarka fredag 19. april. Det er Morten Kjørstad fra Rovdata som forteller om det sjeldne dyret som nå har «flyttet inn» i Østmarka – og kanskje får valper til våren. Etter foredraget inviterer naturveiledere i Statens naturoppsyn deg ut i skogen på en nattvandring med refleksjoner rundt mennesket, natur og ulv. Ta med lykt, godt fottøy og sitteunderlag. Foredraget begynner kl. 19.00, men kaféen åpner allerede 17.30 med dagens middag og kaffe, vafler, boller mm. Gratis adgang, ingen påmelding.
Også dagen etter, lørdag 20. april, blir det ulveaktiviteter her på Sandbakken. Statens naturoppsyn og miljøvernavdelingen hos Fylkesmannen i Oslo og Akershus har stand med bål og lavvo fra 12.00 til 14.00 og svarer på spørsmål om ulv og ferdsel i ulveområder. Det vil også bli aktiviteter for barn med fokus på ulv og dens rolle i naturen.
Les mer om Sandbakkens tilbud: http://www.sandbakken.org/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.