Arkiv

Admin

Søppelplukking langs Slimeveien før 17.mai

Bjørndal boligsammenslutning (BBS) er opptatt av trivsel og miljø på Bjørndal. Gjennom flere år har BBS tatt ansvar for en ekstra innsats med søppelrydding langs Slimeveien på våren. BBS tilbyr nå alle organisasjoner, lag og grupperinger på Bjørndal å utføre oppdraget med å rydde langs vår hovedvei Slimeveien før 17. mai. Søknadsfrist er 30. april.

Bjørndal boligsammenslutning (BBS) er opptatt av trivsel og miljø på Bjørndal. Hvordan vårt nærmiljø fremstår har stor betydning for hvordan vi trives og for det inntrykk andre får av Bjørndal. For å sette fokus på dette tildeler BBS hvert år en «bomiljøpris» til et huseierlag/ borettslag på Bjørndal som har gjort en innsats for sitt bomiljø og gjort det trivelig rundt seg.

Det viktigste nå når snøen smelter er all søpla som «dukker frem» på fellesområdene våre. Her må alle ta ansvar for å rydde opp. Søppel generer mere søppel og det er lettere å kaste søppel når området fremstår forsøplet.

BBS har gjennom mange år tatt ansvar for en ekstra innsats med søppelrydding langs Slimeveien på våren. Bjørndal idrettsforening (BIF) har i mange år utført oppdraget.

BBS ønsker å tilby alle organisasjoner, lag og grupperinger på Bjørndal å utføre oppdraget med å rydde langs vår hovedvei Slimeveien før 17. mai.

Oppdraget gjelder fjerning av alt søppel langs begge sider av Slimeveien, fra krysset Slimeveien/Ljabruveien opp til og med rundkjøringen der Slimeveien møter Åslandhellinga/ Trollstien. Våroppryddingen skal være avsluttet før 17. mai.

BBS vil godtgjøre oppdraget med kr 4.000.

Send en søknad til bbs(@)bjorndal.no innen 30. april 2013 dersom din klasse/forening/lag er
interessert i å påta dere oppdraget. I søknaden bør det stå litt om
organisasjonen/grupperingen og hva dere vil bruke pengene til. Skulle det bli «kamp»
om oppdraget vil vi trekke ut den beste søknaden

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.