Arkiv

Admin

Feiing av veier

Det har i vinter vært brukt mye grus og sand på glatte veier. Vinteren har sluppet taket og det er på tide med renhold av veiene. På sidene til Bymiljøetaten kan du se når det er planlagt renhold i ditt område.
Det er ca 1280 km med gater som skal rengjøres og det er estimert at 10 000 tonn med masser vil bli fjernet.

Bymiljøetaten vil sette opp skilter med midlertidig parkering forbudt, minimum 24 timer før arbeidet starter, i henhold til forskrift om offentlig parkeringsregulering og parkeringsgebyr, § 12. Undersøkelsesplikt.

De som ikke fjerner bilen i henhold til skiltingen risikerer at bilen blir bortkjørt. Følg derfor med på skiltene der du parkerer minst en gang i døgnet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.