Arkiv

Admin

Slimeveien ryddes før 17. mai

I år har BBS tildelt klasse 9C ved Bjørnholt skole oppgaven med å rydde langs Slimeveien før 17. mai. Vi gleder oss til resultatet!

Bjørndal boligsammenslutning har (sammen med Bjørndal idrettsforening) gjennom mange år tatt ansvar for søppelrydding langs Slimeveien om våren. De to siste årene har alle organisasjoner m.v. på Bjørndal fått anledning til å «søke» om å få jobben.

1 comment to Slimeveien ryddes før 17. mai

  • Sven Brun

    Det rapporteres at i alt ca 30 personer jobbet i fire timer med å fjerne søppel langs Slimeveien. Totalt 60 søplesekker ble fraktet bort. Bra jobbet av elevene i 9C ved Bjørnholt skole og foreldrene!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.