Arkiv

Admin

Oslo mot 2030

Oslo kommune arbeider med utkast til Kommuneplan 2013 med perspektiv mot 2030. Temaet for kommuneplanen er den rekordstore befolkningsveksten i Oslo fremover og de muligheter og utfordringer dette skaper.
Fredag 24.mai på Colosseum kino vil byrådet for første gang legge frem og drøfte sine forslag til visjon, mål og satsinger for utviklingen i Oslo frem mot 2030. Oslo kommune ønsker bred deltakelse fra befolkningen, organisasjoner, arbeidslivets parter, næringslivet og andre interesserte. Deltakerne på seminaret vil ha anledning til å holde forberedte innlegg (maks 3 minutter). Det vil også bli anledning til å ta ordet og gi kommentarer og stille spørsmål underveis.

Les mer om programmet her: http://www.kommuneplan.oslo.kommune.no/article.php?articleID=251968&categoryID=50127

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.