Arkiv

Admin

– På Bjørnholt skole er ingen usynlige

Foto: Helene Bjerke (MK3)Det har vært mye positiv oppmerksomhet rundt Bjørnholt videregående skole i det siste.  Det er et stort problem at 30 prosent av de unge ikke fullfører videregående utdanning. Aftenposten fortalte 23.10.2013 om læreren som vekket og kjørte eleven til skolen hele det siste året for å sikre at eleven skulle fullføre.

Historien om Bjørnholt-lærerens oppskrift for å hindre at ungdom dropper ut av skolen vekket interesse hos kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og statsminister Erna Solberg. De besøkte Bjørnholt  28. oktober for å høre mer om hvordan skolen arbeider mot frafall.

regjeringens egen side kan vi lese at Bjørnholt skole har lagt vekt på tett, individuell sosial oppfølging og nært samarbeid med foreldrene som nøkkelfaktorer for motivasjon til å fullføre videregående opplæring. Der kan du også se en video fra besøket.

dittOslo har et samarbeid med en egen ungdomsredaksjon der elevene fra Medier og kommunikasjon (MK) får arbeide som journalister og fotograf. Denne ungdomsredaksjonen har selvsagt også dekket besøket i en flott artikkel med tittelen «På Bjørnholt får ingen lov til å gi opp«.

Maria Oksvold fra MK3 har dekket besøket med en bildeserie i dittOslo.

Bjørnholtmagasinet har en egen artikkel med tittelen «– På Bjørnholt er ingen usynlige«. Teksten er av Pernille Breili, Emma Martinsen og Pernille Martinsen (MK3) og foto av Helene Bjerke (MK3). Vi har stjålet denne tittelen til vårt eget innlegg her på Bjorndal.no. Bildet i artikkelen vår er tatt av Helene Bjerke (MK3).

Elevene fra Medier og kommunikasjon har også lagt ut en video på YouTube som dekker besøket:

1 comment to – På Bjørnholt skole er ingen usynlige

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.