Arkiv

Admin

Utvikling av nærmiljøet – dialogmøte 4. desember 2013

Frivilligsentral-600Bjørndal frivilligsentral har nå gleden av å invitere samtlige huseierforeninger, borettslag, sameier og velforeninger til dialogmøte på Bjørndal grendehus 4. desember kl. 18.00. Det er ønskelig og viktig at det kommer minst en representant fra hvert styre ettersom vår erfaring viser at Bydel Søndre Nordstrand ikke har en plan for utvikling av nærmiljøet vårt. Skal vi skape endringer, må vi gjøre det selv.
Bjørndal frivilligsentral har i flere år tilrettelagt for aktiviteter og møter på Bjørndal grendehus. Vi har også arbeidet aktivt med Bjørndal sommerfestival og etablering av attraktive tilbud for barn og unge. Vi er nå både stolte og glade over å ha igangsatt bomiljø-prosjektet vårt. 1. november ble spørreundersøkelsen «Hvordan skal Bjørndal se ut i fremtiden» lagt ut på www.bjorndal.no. Gjennom bannere, plakater og flyere ble befolkningen oppfordret til å fortelle oss hva de synes er viktig. Basert på beboernes innspill og våre erfaringer, kan vi nå skape en felles identitet og et rammeverk for fremtidige beslutninger om utvikling av tilbud og tiltak i nærmiljøet.

Vi synes i dag å være den eneste lokale organisasjonen som har anledning til å arbeide aktivt med utvikling av Bjørndal. For å lykkes i vårt arbeid trenger vi lokale huseierforeninger, borettslag, sameier og velforeninger som samarbeidspartnere. Vi ønsker dere derfor hjertelig velkommen til et hyggelig og konstruktivt møte hvor vi presenterer resultater fra pågående arbeid og fremtidige planer.

Grendehuset-600

Flott om dere merker av datoen i kalenderen og gir oss beskjed om hvem som kommer fra deres styre!

Det blir lett servering

Mvh Nina Tveit
Daglig leder
Bjørndal Frivilligsentral
Tlf: 48253447

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.