Arkiv

Admin

Nærmiljøprisen 2013

Diplom for Nærmiljøpris 2013 (Utforming: BBS)

Diplom for Nærmiljøpris 2013
(Utforming: BBS)

På årsmøtet i Bjørndal boligsammenslutning (BBS) delte styreleder Ole Ø. Søberg ut nærmiljøprisen 2013 til Nyjordet vel.

BBS ønsker med årets pris å trekke frem en beboerforening som tar sine medlemmer på alvor gjennom godt informasjonsarbeid.
Nyjordet vel har tilrettelagt et fint nettsted (http://www.nyjordet.org) for å gi sine beboere, potensielle beboere og andre interessenter tilgang til informasjon og gi meldinger om hendelser.

Primus motor for nettstedet og styreleder i Nyjordet vel, Ragnar Hafsøe, var den som mottok nærmiljøprisen som består av diplom og kr 5 000.
I begrunnelsen oppgir BBS at Nyjordet vel sitt nettsted er oversiktlig og gir lett tilgang til aktuell informasjon. Nettstedet har vært i drift i flere år. Det gis fyldig informasjon både om historikk og aktuelle hendelser i boområdet. Det finnes kart over feltet og beskrivelser av husene. Vedtekter og sentrale dokumenter er lett tilgjengelig.

Redaksjonen i Bjorndal.no har sett på nettstedet i Nyjordet vel flere ganger når vi skulle hente inspirasjon og reetablere nettstedet for hele Bjørndal.

Det gleder redaksjonen at vi har fått tillatelse til å benytte tekst og annet stoff fra nettstedet. Vær ikke overrasket dersom dere under beskrivelse av Bjørndal, historikk eller andre steder på Bjorndal.no oppdager stoff som dere kanskje føler dere har lest et annet sted tidligere.

Nærmiljøprisen 2013

Ragnar Hafsøe mottar Nærmiljøprisen 2013 på vegne av Nyjordel vel
(foto: Sven Brun)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.