Arkiv

Admin

Sandbakken har ekstra åpent i mai

sandbakken-sommer-150Nå har barmarksperioden inntatt Østmarka for fullt, og vi har en fin vårsesong foran oss. Velkommen ut i marka, velkommen inn til Sandbakken!

Åpent alle helligdager

Vi holder åpent alle ekstra fridager i mai/juni. Dvs.: 1. mai, Kr. Himmelfartsdag, 17. mai og 2. pinsedag har vi åpent fra 11.00 til 16.00. Ellers er våre vanlige åpningstider i barmarkssesongen fredager 11 – 16, lørdager og søndager 10 – 16. OBS: Søndag 4. mai åpner vi 11.00.

17. mai på Sandbakken

På nasjonaldagen har det for mange blitt en tradisjon å ta en tur innom Sandbakken. Vi holder åpent fra 11.00 til 16.00 og tilbyr bl.a. rømmegrøt, spekemat og bløtkake. Is og pølser står selvfølgelig også på menyen en slik dag i tillegg til alt det vanlige i disken. Velkommen til en nasjonaldagsfeiring garantert fri for russebusser og hornmusikk!

Temakveld med Østmarkaforedrag

Fredag 23. mai har vi temakveld med foredrag av Sandbakken-vert Even om Østmarka. Da blir det både gammel historie og bilder fra dagens Østmarka – med turtips og turinspirasjon. Foredraget begynner kl 19.00 og dagens middag serveres fra 17.30 og også etter foredraget. Ellers åpen kafé med vanlig utvalg i disken. Inngangspenger kr. 50,-.

St.Hans-arrangement

Også i år arrangerer vi tur og middagsservering på St. Hansaften mandag 23. juni. Denne gangen legger vi turen fra Sandbakken til Skjelbreiavann og Paradisdalen. Her er det godkjent bålsted, så i år blir det også bål på denne lyse kvelden! Vi serverer grillmat, kaffe og kake og underveis blir det stopp ved historisk interessante steder. Mer detaljer om pris og tid kommer i neste nyhetsbrev. Forhåndspåmelding.

Til høsten

Etter sommerferien blir det også mange gode grunner til å besøke Sandbakken: Soppkurs, soppkontroller, filmkveld med gamle markafilmer og temakveld med foredrag med meteorolog John Smits. Mer om dette i neste nyhetsbrev, på våre nettsider og på Facebook.

Dagsseminar? Kveldsmøte? Barnebursdag?

Vi tar gjerne imot organisasjoner  og firmaer til seminar, årsmøter, medlemssamlinger o.l. Vi kan servere kaker, smørbrød, lunsj eller middag for fra 20 til 70 personer og bidrar gjerne med guidet tur i området eller foredrag. Vi tar også imot barnebursdager og idrettssamlinger, fortrinnsvis på lørdager i åpningstiden. Ta kontakt for priser og muligheter.

Med vennlig hilsen
Irene og Even på Sandbakken
————————-
Sandbakken markastue
Irene Asphaug/Even Saugstad
Enebakkveien 870
1404 Siggerud
Tlf 23 16 99 20
www.sandbakken.org

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.