Arkiv

Admin

Branntilløp på Bjørndal skole

2014-10-19 23.01.59Sent søndag kveld var det full utrykning til Bjørndal skole til en brann i kjelleren under førsteklassebygget. Brannen er avgrenset og under kontroll. Rektor sier alle elever skal møte til vanlig tid mandag morgen.

Brannårsaken er ikke kjent, men den kan ha oppstått i det elektriske anlegget sier brannvesenet.
På sidene til Bjørndal skole, skriver skolen:

Vi ber likevel foresatte være tilgjengelige på mobiltelefon i tilfelle det skulle bli nødvendig å hente elevene hjem fra skolen. Berørte klasser vil få undervisning i alternative klasserom ved skolen inntil videre. Vi vil gå ut med mer informasjon så snart vi har fått bedre oversikt over skadeomfanget.

På Facebook kom det mandag ca kl 09:00 et innlegg om at foresatte hadde fått beskjed om å hente barna fordi det ikke var strøm. Like etterpå ble sidene til Bjørndal skole oppdatert med følgende melding:

Skolen er midlertidig uten strømtilgang etter branntilløpet i går kveld. Vi ber alle foresatte hente barna sine i dag og følge med på utviklingen. Vi vil holde dere oppdaterte via skolens hjemmeside og sms om når skolen åpner igjen.

Følg med på sidene for Bjørndal skole: http://www.bjorndal.gs.oslo.no/
2014-10-19 23.01.59

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.