Arkiv

Admin

Follobanen – uke 48 2014

Transformatorstasjonen reiser seg. (foto: Sven Brun)

Transformatorstasjonen reiser seg. (foto: Sven Brun)

Dette er blant aktivitetene på Åsland fra mandag 24. november til 1. desember 2014:

Forberedende arbeider

Jordmasser med uønskede plantearter blir kjørt ut fra området hvor amfibiedammen til salamanderne skal ligge. Vefald-tomta blir ryddet for omlegging av Maurtuveien. Resterende arbeider er som tidligere: Det blir sprengt i begge tunnelløpene og omlastestasjonen, stein fra tunnelene blir kjørt ut og lagt på anleggsområdet, og tørrmur og grøfter blir laget på den nederste delen av anleggsområdet. Arbeidet med den nye veien mellom øvre og nedre nivå fortsetter, det samme gjelder ny adkomst til anleggsområdet og omlegging av gang- og sykkeltrafikken.

Transformatorstasjonen

Byggingen av transformatorstasjonen fortsetter. Dette er arbeider som ikke støyer.

Vakttelefon

Jernbaneverket har egen vakttelefon som er bemannet så lenge det arbeides på Åsland. Ring telefon 479 74 571 dersom du ønsker å komme i kontakt med oss.

Sms-varsling om sprengning

Ønsker du sms-varsling kort tid før hver sprengning, melder du deg på ved å sende sms-melding med teksten ÅSLAND UTE eller ÅSLAND TUNNEL til telefonnr. 26112. Du kan melde deg på begge. Er du påmeldt, men ønsker å melde deg av, sender du sms-melding ÅSLAND UTE STOPP og/eller ÅSLAND TUNNEL STOPP (avhengig av hvilken tjeneste du abonnerer på) til telefonnr. 26112. Tjenesten er gratis.

Kontaktinformasjon Jernbaneverket

–    Kommunikasjonsrådgiver og nabokontakt tunnel/Åsland, Helen Karlsen: e-post helen.karlsen@jbv.no, telefon 900 12 715.
–    Byggeleder støytiltak Åsland, Karl Erik Gran: e-post karl.erik.gran@jbv.no, telefon 909 81 770.
–    Vakttelefon Åsland: telefon 479 74 571 (dersom du trenger direkte kontakt med våre ansatte på anleggsområdet).

Informasjonsbrev

Du som får dette informasjonsbrevet, har meldt deg på ved å gi oss din e-postadresse. Vennligst si fra til naboer og andre som også kan ha interesse av denne informasjonen. De kan melde seg på ved å sende e-post til follobanen@jbv.no merket “Åsland”.  Hvis noen ikke har e-post, kan de ringe oss og få informasjonen på annet vis.

Fakta om Follobanen

Follobanen blir innerste del av InterCity-utbyggingen sørøst for Oslo. Det nye dobbeltsporet fra Oslo S til Ski er Norges største samferdselsprosjekt. Prosjektet omfatter byggingen av det som blir landets lengste jernbanetunnel på 20 kilometer og nytt kollektivknutepunkt på Ski. Follobanen skal være ferdig i slutten av 2021. Mer informasjon finner du på våre internettsider www.jernbaneverket.no/follobanen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.