Arkiv

Admin

Follobanen – uke 17 (ekstra)

Arbeider ved Stensrudsveien fortsetter med sprengning og graving. (foto: Sven Brun)

Arbeider ved Stensrudsveien fortsetter med sprengning og graving.
(foto: Sven Brun)

Ny dato for nabomøtet

Det tidligere annonserte nabomøtet onsdag 22. april må dessverre flyttes. Samme dag avholder nemlig Bjørndal boligsammenslutning (BBS) sin generalforsamling. Da også ledere fra huseierforeninger og borettslag på Bjørndal ønsker å delta på vårt nabomøte, har vi besluttet at vi flytter møtet. Nabomøtet vil foregå i velkjent stil, hvor representanter for Jernbaneverket går gjennom status og planene fremover for Follobaneprosjektet og anleggsområdet på Åsland. Det vil bli rikelig anledning til å stille spørsmål.

Et sannsynlig alternativ for nytt nabomøte er onsdag 6. mai 2015 til samme tid og sted, uten at vi har lyktes å få dette tidspunktet endelig bekreftet av utleier. Vi kommer derfor tilbake til dere med mer informasjon så snart vi har flere opplysninger. Møtet er ikke tidskritisk, men det vil uansett bli avholdt før midten av juni.

Vi beklager ulempene flyttingen medfører, og håper alle som har lyst, har mulighet til å delta på et senere tidspunkt.

Spørsmål?

Kontakt Jernbaneverket ved kommunikasjonsrådgiver og nabokontakt tunnel/Åsland, Helen Karlsen, på e-post helen.karlsen@jbv.no eller telefon 900 12 715.

Påmelding informasjonsbrev

Jernbaneverket (JBV) ønsker å holde god kontakt med nabolaget under utbyggingen av Follobanen. Vi sender derfor ut et informasjonsbrev om anleggsområde Åsland hver tredje uke, og oftere ved behov. Påmelding gjøres ved å sende en e-post til follobanen@jbv.no merket “Åsland”. Vennligst si fra til naboer og andre som kan ha interesse av denne informasjonen. Hvis noen ikke har tilgang til e-post, kan de ringe oss og få informasjonsbrevet tilsendt på annet vis.

Sms-varsling om sprengning

Ønsker du sms-varsling kort tid før hver sprengning, melder du deg på ved å sende sms-melding med teksten ÅSLAND UTE eller ÅSLAND TUNNEL til telefonnr. 26112. Du kan melde deg på begge. Er du påmeldt, men ønsker å melde deg av, sender du sms-melding ÅSLAND UTE STOPP og/eller ÅSLAND TUNNEL STOPP (avhengig av hvilken tjeneste du abonnerer på) til telefonnr. 26112. Tjenesten er gratis.

Fakta om Follobanen

Follobanen blir innerste del av InterCity-utbyggingen sørøst for Oslo. Det nye dobbeltsporet fra Oslo S til Ski er Norges største samferdselsprosjekt. Prosjektet omfatter byggingen av det som blir landets lengste jernbanetunnel på 20 kilometer og nytt kollektivknutepunkt på Ski. Follobanen skal være ferdig i slutten av 2021. Mer informasjon finner du på Jernbaneverkets internettsider www.jernbaneverket.no/follobanen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.