Arkiv

Admin

71E – Bystyret ber byrådet sikre at kollektiv reisetid fra Bjørndal blir som med 71E-bussen

Oslo sør får bedre kollektivtilbud (foto: Osloby)

(foto: Osloby)

Mange fornøyde Bjørndøler i dag. En iherdig kamp har gitt gode resultater. Bystyret har gjort følgende vedtak: «Bystyret ber byrådet om å styrke kollektivtilbudet for innbyggerne som reiser mellom Bjørndal og sentrum, slik at reisetiden til Oslo sentrum reduseres til tilsvarende nivå som før nedleggelsen av rute 71E.»

Om 71E blir gjenopptatt, vet vi ikke, men vedtaket forutsetter at vi skal ha et tilbud med tilsvarende reisetid.

Det er grunn til å være stolt over iherdig og konstruktivt kamp for et godt kollektivtilbud for Bjørndals beboere. Her har enkeltpersoner, grupperinger, politikere og andre ildsjeler stått på, og ikke akseptert verken «nei» eller vedtak gjort på det vi oppfatter som sviktende grunnlag.

Hurra for Bjørndal!

Les mer på Osloby

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.