Arkiv

Admin

Bydelens kultur- og miljøpris til teatergruppa og idrettslaget

Kulturpris-BBUTKulturpris-BIFBjørndal barne- og ungdomsteater og Bjørndal idrettsforening har i 20 år stått i sentrum for aktivitet og frivillig engasjement for Bjørndals beboere. Teatergruppa er helt uavhengig, og har klart stadig høyne nivået, og leverer hvert år en forestilling som spilles for fulle hus på Bjørndal. Bjørndal Idrettsforening er den aktiviteten som har mange ulike tilbud til alle aldersgrupper. BIF bidrar også betydelig til uorganisert idrett gjennom alle tilbudene rundt klubbhuset – med blant annet utlån av ski og skøyter.

Styreleder Ane Heiberg takket for prisen og teatergruppa kvitterte med flere sang- og dansenummer. BIF arrangerte Fargerik fotball på alle banene – stor stemning og mulighet til spille fotball for alle som hadde lyst.

Rammen var Bjørndal sommerfestival, som samlet matboder, aktiviteter, husflid, kreative verksted, politiske partier, Deichamanske bibliotek, bydel Søndre Nordstrand, Bjørndal frivilligsentral og Bjorndal.no´s redaksjon + enda flere:-)

Fra scenen var det mange gode innslag, med stor vaiasjon. Fra klovnen Juba via SeOp singers til Tibetanske dansere og åpen mikrofon.Tibetansk-dans

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.