Arkiv

Admin

E6 Manglerudprosjektet

E6-Manglerud-prosjektet er i gang. Statens vegvesen har startet arbeidet med reguleringsplan og konsekvensutredning for E6 mellom Klemetsrud og Teisen. De inviterer i disse dager til innspillmøter for å få kunnskap om lokalt viktige områder og informasjon om lokalmiljøets bruk av områdene nær E6.

Torsdag 15. september var det innspillmøte på Stenbråten skole for den sydlige delen av planområdet som omfatter E6 fra Klemetsrud til Skulleruddumpa. Bjørndal boligsammenslutning og FAU på Bjørndal skole representerte lokalmiljøet vårt på møtet. Statens vegvesen fikk på møtet mange innspill om lokalt viktige naturområder, aktivitetsområder og møteplasser. Men de kanskje viktigste innspillene gjaldt viktige stier, gang- og sykkelveier nær vegtraseen. Hvilke som benyttes mye i dag, og hvilke forbindelser som ønskes i fremtiden.

Her er lenke til prosjektets nettsider.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.