Arkiv

Admin

Forslag til byrådet om å opprette bibliotek på Mortensrud

I et privat forslag fra Abdullah Alsabeehg (A), Harald Nissen (MDG) og Trine Dønhaug (SV), ber de byrådet opprette et nytt bibliotek på Mortensrud, og samtidig endre biblioteket på Bjørnholt til skolebibliotek.

Forslagsstillerne begrunner dette med stort behov for bibliotek på Mortensrud, og med synkende besøkstall på Bjørnholt. Forslaget møter blandet respons. Mange ønsker å bevare det viktige bibliotektilbudet på Bjørnholt, mens andre gir uttrykk for at plasseringen på Bjørnholt skole, gjør biblioteket usentralt for andre enn skoleelevene.

Les forslaget i vedlegget
[wpfilebase tag=file id=160 tpl=simple /]

Delta i debatten på Bjørndals Facebookgruppe

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.