Arkiv

Admin

Bjørndal sommerfestival 26. august 2017

Velkommen til årets Bjørndal sommerfestival lørdag 26. august 2017 i Bjørndal idrettspark (Meklenborgbanen, Seterbråtveien 4).
Sommerfestivalen er i år lagt etter sommerferien for ikke å kollidere med andre arrangementer og høytider.

BIF avholder i år en Olympiade med sportslige aktiviteter for hele familien. Den holder på 12:00 – 15:00. Hvert lag skal bestå av 3 – 7 deltagere. Minst en i laget må være over 18 år, og minst en må være under 12 år. Øvelsene er noen tradisjonelle og noen utradisjonelle «idretter».

Deretter fortsetter det med familievennlig program mellom kl 12:00 – 18:00. Her blir det leker for barna, salg av smykker, klær og kunsthåndverk, ansiktsmaling, hennamaling, informasjon om organisasjoner og politiske partier, deilig mat og drikke.

Bjørndal på nett vil selvsagt også være til stede. Kom gjerne innom og ta en prat. Visste du at Bjørndal på nett ikke bare har denne nettsiden, men også publiserer videoer? Vi har publisert 13 videoer siden nyttår og det er enda fem videoer som snart er klar for publisering.
https://www.youtube.com/user/Bjorndalendabedre

Etter at Staahlüll avslutter sin konsert kl 18:00, blir det disko for de voksne med DJ Peter McBride (18 års grense) mellom kl 18:00 – 23:00. Til kveldsarrangementet selges det mineralvann, øl, vin og enkel mat.

Velkommen til en minnerik dag med fantastiske artister, god mat og mangfold av aktiviteter!

Husk kontanter og solkrem!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.