Arkiv

Admin

Bjørndal aktivitetshus

Bjørndal aktivitetshus ble formelt stiftet i 2006, men var i aktivitet før det og er en av organisasjonene som har lengst fartstid på Bjørndal. Her treffer man mennesker på tvers av kulturell bakgrunn. Noen av aktivitetene drives ut fra Bjørndal Grendehus, som aerobic for kvinner  tirsdager kl. 19-20. Man kan betale for drop-inn -time, eller kjøpe klippekort.

På kvinnedagen, 8. mars, arrangerer Bjørndal Aktivitetshus fest for kvinner på Bjørndal Grendehus. Alle tar med seg litt mat, og det er underholdning, musikk og dans. Anbefales!

I tillegg har aktivitetshuset en rekke tilbud, der tidene varierer. På Bjørndal Grendehus holdes matkurs flere ganger i halvåret der det er mulig å forsøke å lage nye, spennende retter fra alle verdens hjørner (Iransk, Marokansk, Somalisk m.m.) under kyndig veiledning, gjerne av noen fra opprinnelseslandet. Det arrangeres vannaerobic og/eller svømmekurs ved Kantarellen Bo- og rehabiliteringssenter (Mortensrudveien 185). Videre arrangeres det båtturer på Oslofjorden for foreldre og barn.

Bjørndal Aktivitetshus har en side på Facebook med informasjon om aktivitetene.