Arkiv

Admin

Forslag til årsmøte Bjørndal Frivilligsentral

Bjorndal FrivilligsentralÅrsmøte i Bjørndal Frivilligsentral gjennomføres 20. mars kl. 17.30 på Bjørndal Grendehus i Meklenborgåsen 114.
Forslag skal være sentralens styre skriftlig i hende innen 15. februar.

Dette oversendes til styreleder Dag Klingberg pr. mail: dag.klingberg[at]riksrevisjonen.no.

Organisasjonsmedlemmer (huseierforeninger, velforeninger og borettslag) som har forskuddsinnbetalt økonomisk støtte til sentralen i 2012 har en stemme på årsmøtet. Vanligvis er det styreleder som stemmer på vegne av sin organisasjon/forening. Enkeltpersoner som har bidratt med økonomisk støtte kan utpeke inntil to representanter med stemmerett på årsmøtet. Enkeltpersoner oppfordres derfor til å møte opp kl. 18 på Bjørndal Grendehus 20. mars for å velge sine representanter.
Innkalling og sakspapirer sendes elektronisk til organisasjonsmedlemmer i begynnelsen av mars. Gjøres for øvrig tilgjengelig for allmennheten på sentralens nettside http://bjorndal.frivilligsentral.no/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.