Arkiv

Admin

Rockeulven

Det er nå mulig å bestille billetter til Rockeulven av Bjørndal barne- og ungdomsteater.

Denne eventyrlige musikalen har hentet sin inspirasjon fra kult-filmen «Med Grimm og Gru», eller Rock’n Roll Wolf som den heter på engelsk.Musikalen handler om en geitemor som er eneforsørger for de tre geitekillingene sine. Geitemor tar morsrollen på alvor. Hun er en pliktoppfyllende mor for killingene sine. Men innerst inne har hun en drøm om spenning, villskap og rock’n’roll. Det finner hun ikke i det kontrollerte livet hun lever blant griser, sauer og andre kjedelige tamdyr. Men Ulven har det hun søker. Han er vill, uforutsigbar og farlig kjekk. Hva om hun for en gangs skyld tillot seg å være litt uansvarlig? En bitte liten flørt med ulven, bare …?

Ulven er nysgjerrig på Geitemoren, og de to finner fort tonen. Konflikten begynner når han innser at han må konkurrere mot geitekillingene om morens oppmerksomhet, og han bestemmer seg for å rydde dem av banen.

Rockeulven  handler om kjærlighet, om foreldrerollen og om konflikten mellom det tamme og det ville. For det er vel ikke sånn at de kjedelige foreldrene er de beste foreldrene…?

Teateret vil fremføre sin forestilling for 2013 på følgende datoer:

Søndag 14. april kl 18:00
Onsdag 17. april kl 18:00
Fredag 19. april kl 18:00
Lørdag 20. april kl 15:00
Søndag 21. april kl 15:00

http://bbut.webs.com/

Billettsalg: http://bbut.webs.com/billetter.htm

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.