Arkiv

Admin

Søppel i nærmiljøet

Rusken2013Redaksjonen har fått flere tips om forsøpling i våre nærområder. Det ser ut til at våren er tiden for opprydding i hjemmet, men at enkelte tømmer skrotet i vårt nærmiljø. Det er også et problem at turområder blir forsøplet fordi ikke alle tar med avfall etter rastepausen. Etterhvert som snøen smelter er det dessverre ikke bare blomster som dukker opp.

Kanskje er det en idé at vi alle tar med en ekstra pose når vi er på tur – og at vi alle tar del i ansvaret for oppryddingen?
Når det gjelder større gjenstander som møbler og hvitevarer som er tyngre å fjerne, er det sannsynligvis best å ta kontakt med Ruskenpatruljen på telefon 92460800.

Vi har også mottatt et ønske om at temaet blir tatt opp på generalforsamlingene i huseierforeninger og borettslag. Dette synes vi er en god idé og videreformidler med glede denne oppfordringen!

Vi vil minne om vårens Ruskenaksjoner som starter 2. april og varer til 16. mai. Mellom 150.000 – 200.000 dugnadsarbeidere fra borettslag, boligsameier, velforeninger, hagelag og ulike organisasjoner rydder opp og samler inn avfall på avveie fra sine nærmiljø. Ikke minst stiller skoleelver og barnehagebarn opp for å gjøre det mer hyggelig rundt seg.

Grønmo gjenbruksstasjon tar imot avfall fra private uten kostnader, med enkelte betingelser.
For mer informasjon om åpningstider og betingelser, se sidene til Renovasjonsetaten: http://www.renovasjonsetaten.oslo.kommune.no/leveringssteder_betingelser_for_avfall/gronmo_gjenbruksstasjon/.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.