Arkiv

Admin

Alle må bidra til et pent og ryddig nærmiljø

Bjørndal boligsammenslutning (BBS) utfordrer institusjoner og næringsdrivende på Bjørndal til å bli med å gjøre «Bjørndal enda bedre». Oppfordringen er spesielt rettet mot forsøpling i Slimeveien og nær egen virksomhet. Men BBS setter også fokus på ansvaret for å hindre forsøpling utenfor eget område. Vi ber om at det gjøres en ekstra innsats «for å unngå at deres varer/kunder/elever bidrar til å forsøple Bjørndal».

BBS har også utfordret til å iverksette tiltak for skape et penere visuelt inntrykk av Bjørndal. Vi ønsker at området skal holdes fritt for søppel. Men vi ønsker også fokus på å skape et pent helhetsbilde gjennom rydding, opparbeiding og beplantning av uteområdet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.