Arkiv

Admin

Skikurs med BIF på nyåret

Snart kommer snøen, og Bjørndal Idrettsforening tilbyr voksne som vil bli bedre til å gå på ski, skikurs. Kurset starter 13. januar kl 1800 (med forbehold for at det er tilstrekkelig med snø) ved klubbhuset på Bjørndal, varer ca 1 til 1,5 timer og går over fire mandager totalt. Det er klubbens egne skitrenere som holder kurset og hovedfokus blir klassisk skiteknikk.

Deltagerne blir delt inn i grupper alt etter nivå og kurset passer alle, fra de som ikke har gått noe særlig på ski før, til godt trente som ønsker å pusse teknikken til å bli enda bedre. Det er også smørekurs inkludert i kurset.

Her vil alle ha noe å lære, uansett utgangspunkt.

Påmelding til Bjørndal IF på trine@bjorndal-if.no (ikke bjorndal.if@c2i.net som tidligere angitt) med navn, mailadresse og telefonnummer. Kurset koster kr. 900,- som betales til konto 7874.05.36361  innen første kursdag. Merk betalingen med skikurs og ditt navn.  Kurset er både for medlemmer/ikke medlemmer av Bjørndal IF.  Inntektene fra skikurset går til barneidretten i Skigruppa.

Det er begrenset antall plasser og førstemann til mølla gjelder.

Ut over våren blir det mulig å teste ut fremgangen ved å delta på Idrettsforeningens karusellrenn.

Premie til alle som deltar på tre eller flere renn og med høytidelig premieutdeling etter sesongen.

For øvrig er det ordinær trening/skitrening på de vanlige treningstidene for voksengruppa.

Hilsen Bjørndal IF/ voksengruppa.

1 comment to Skikurs med BIF på nyåret

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.