Arkiv

Admin

BIF arrangerer skikurs for voksne

BIF-120Skikurset passer for ”nybegynnere” på alle nivåer og går over 4 mandager, første gang 13. januar, evt når snøen kommer. Kurset foregår kl. 18.00 ved Bjørndal klubbhus og varer ca. 1-1,5 time. Det er en fordel om man kan møte opp hver gang/de fleste gangene. Kurset holdes av klubbens egne skitrenere. Kurset vil ha hovedfokus på klassisk skiteknikk. Uansett utgangspunkt så kan vi alle forbedre teknikken.  Med ”nybegynnere på alle nivåer” menes derfor alle, fra deg som nesten ikke har gått på ski før til deg som er godt trent men ønsker å utnytte kreftene dine bedre på skiene (dvs. gå bedre teknisk).  Man blir aldri utlært på ski så selv om du har gått på kurs før så er du velkommen tilbake for å lære mere.

Vi takler stor nivåforskjell på deltagerne da vi deler inn i grupper etter nivå. Inklusive i kurset er i tillegg et smørekurs.

Kurset koster kr. 900,- som betales innen 1. kursdag til Bjørndal IF kto: 7874.05.36361.  Merk betalingen med skikurs og ditt navn.  Kurset er både for medlemmer/ikke medlemmer av Bjørndal IF.  Inntektene fra skikurset går til barneidretten i Skigruppa.

Påmelding innen 1. kursdag til Bjørndal IF: trine@bjorndal-if.no.

Oppgi navn, mail og tlf nr.
NB!: Vi har begrenset antall plasser så hvis stor pågang gjelder første mann til mølla.

Hilsen Bjørndal IF/ voksengruppa.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.