Arkiv

Admin

Kunstgressbanen blir oppgradert til våren!

Bjørndal kunstgressbane. (foto: Bjørndal idrettsforening)

Bjørndal kunstgressbane. (foto: Bjørndal idrettsforening)

Bjørndal ble hørt i Bystyret – kunstgressbanen blir oppgradert til våren!

Bjørndal IF er glad for at ISUs (Idrettens sammarbeidsutvalg) liste over anlegg som skal rehabiliteres i 2014 ble vedtatt i Bystyret igår. Dette fører til at kunstgressbanen på Bjørndal blir rehabilitert til våren.

Geir Johnsen, styreleder i Bjørndal IF, håper denne saken fører til at man i fremtiden jobber etter forutsigbare prosesser rundt hvordan midler skal fordeles. I denne saken ble det tydelig vist hvor galt det kan gå når Oslo Fotballkrets ikke støtter de prosessene som resten av idretten jobber etter og setter to anlegg i samme bydel opp mot hverandre. Saken endte jo lykkelig for både Bjørndal og Holmlia, som begge får oppgradert sine kunstgressbaner.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.