Arkiv

Admin

Ryttere ødelegger skisporene

Snøen holder stand til tross for mildværet. Selv om veiene er blitt bare, ligger snøen og skisporene fortsatt i skogen. Oppfordringen om ikke å tråkke i skiløypa gjelder selv om det er et par plussgrader i lufta.

Ryttere har i løpet av mandagen brukt hestene sine til å ødelegge skisporene på hele strekningen fra Sofiemyr/Fløisbonn over Myrer og ned til Kloppa. Dette er vanligvis en flott rundløype for oss på Bjørndal. Riktignok når ryttere holder hestene sine unna. De har nå lykkes i å ødelegge begge skisporene over en strekning på flere kilometer.

Vi har fortsatt mye igjen av vinteren. Det er fortsatt ski som er det rette «fremkomstmidlet» i skogen. Selv om føret kunne vært bedre. Oppfordringen om ikke å ødelegge skisporene gjelder også alle på to ben.

1 comment to Ryttere ødelegger skisporene

  • Sven Brun

    Jeg har pratet med de som leier hestebeitet ved tidligere Myrer gård. Det er ikke de som har ødelagt skisporene. Ganske sikkert er det heller ikke hestene fra Maurtu besøksbarnehage. Sannsynligvis er det hester fra Fløisbonn som har tatt turen inn mot Bjørndal.
    Hestebeitet ved Myrer gård har blitt benyttet også av ungdommer fra Bjørndal, men nå kan det se ut til at Jernbaneverket snarlig setter en stopper for dette.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.