Arkiv

Admin

Peter Pan – Bjørndal barne- og ungdomsteater

Peter Pan med Bjørndal barne- og ungdomsteater
(foto: Brit Baldishol)

Bli med Peter Pan, Tingeling og deres venner på en fantastisk reise, fra den glitrende stjernehimmelen over London, og hele veien til det fantastiske Aldriland!

Historien begynner en natt da Peter Pan flyr gjennom vinduet til familien Darling på utkikk etter sin bortkomne skygge. Her møter han de tre søsknene Wendy, John og Michael, som han og Tingeling tar med til Aldriland – en fantasiverden fylt med spenning, magi, indianere og havfruer! Men her finnes også Peter Pans største fiende – Kaptein Krok – og hans grusomme pirater…

Peter Pan er historien om den fantastiske, flyvende gutten som aldri vil bli voksen og som viser oss hvordan barndomsdrømmer kan leve for evig.

Peter Pan byr på flotte sanger og har en historie som passer for små og store. Vi er glade for å kunne dele denne klassiske, tidløse og spennende historien med vårt publikum. Ta med hele familien på teaterforestilling, for dette blir gøy!

Våre 22 unge skuespillere vil fremføre sin forestilling for 2014 på følgende datoer:

Søndag 30. mars kl 18:00
Onsdag 2. april    kl 18:00
Fredag 4. april     kl 18:00
Lørdag 5. april     kl 17:00
Søndag 6. april    kl 15:00

Billetter: barn kr 60,- og voksne kr 100,-.

Dørene åpner kl 17:30 / 16:30 / 14:30.

Bjørndal barne- og ungdomsteater (BBUT) ble etablert av lokale ildsjeler i 1996. Skuespillerne er barn og unge mellom 8 og 15 år. De første årene var det skuespillerne og instruktørene som selv skapte stykkene vi satte opp. Etter hvert har vi tatt skrittet over i kjente (og mindre kjente) stykker skrevet av profesjonelle. Men alltid bearbeidet på vår egen måte.

Teateret er foreldredrevet, og det meste av det dere ser på scenen, og rundt omkring, er det foreldre som står bak. Alt fra dekorasjoner og kulisser, lyd og lys til kafedrift og PR-arbeid. Fra den spede begynnelse på grendehuset har oppmerksomheten rundt teateret stadig økt. Nå fylles aulaen hvert eneste år til en eller flere forestillinger.

Billetter og mer info:    http://bbut.webs.com/

Facebook:  https://www.facebook.com/bjorndalbarneogungdomsteater

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.