Arkiv

Admin

17. mai på Bjørndal i 2014

Bjørndal skole i 17. mai-tog (foto: Hanne Sofie Logstein)

Bjørndal skole i 17. mai-tog
(foto: Hanne Sofie Logstein)

Vi er så heldige å ha et flott musikkorps på Bjørndal, Bjørndalskolenes musikkorps. Korpset gir barna våre mulighet å lære å spille ulike instrumenter her i nærmiljøet, de arrangerer loppemarked og har også hatt ansvaret for 17. mai-arrangementet på Bjørndal skole hvert år.

Denne festdagen er vel det største enkeltarrangementet på Bjørndal som samler flest Bjørndøler.  17. mai har tradisjonelt vært gjennomført i samarbeid med foreldrene til 6. klassingene ved Bjørndal og Seterbråten skole. Til tross for at mange deltar på 17. mai -arrangementet, har interessen for å bidra fra foreldrenes side vært avtagende og på det forberedende møtet i år møtte ingen av klassekontaktene. Også i fjor var det vanskelig å få tilstrekkelig mange til å være med, og foreldrene til barna i korpset måtte ta doble vakter m.m. Korpset har ikke mulighet til å gjennomføre arrangementet alene og har sendt et brev til skolene og klassekontaktene der de skriver at de ser seg nødt til å trekke seg som arrangør av 17. mai.

Fortsatt vil korpset spille under flaggheisingen ved Bjørndal skole kl 08 om morgenen, og i barnetoget i sentrum. Håpet er at FAU ved barneskolene kan påta seg å lage 17. mai -fest for oss på Bjørndal. Hvis ikke, kan vi risikerer å ikke få noe lokalt arrangement i år som det er grunnlovsjubileum, noe som ville vært veldig trist.

1 comment to 17. mai på Bjørndal i 2014

  • Sven Brun

    17. mai fest vil bli realisert får vi beskjed om via Bjørndal frivilligsentral!
    Foreldre fra både Bjørndal og Seterbråten skoler, i samarbeid med Bjørndal frivilligsentral og Bjørndal skoles musikkorps vil sørge for at Bjørndal barn ikke mister denne morsomt tradisjonen. Innbyggere som ønsker å gi en kort bit av deres tid til samfunnet denne dagen kan ta kontakte med Bjørndal frivilligsentral.
    Ring 48 25 34 47 eller send e-post til post(at)bjorndal.frivilligsentral.no.
    Mange takk til Sissel Ovik, som tok initiativ til å lede innsats.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.