Arkiv

Admin

Vårrengjøring av veier

Vårrengjøringen i Oslo har startet! (Illustrasjon: Oslo kommune)

25.03.2014 var feiing og vasking av nederste del av Slimeveien allerede i gang. Hovedrengjøringen av Slimeveien ble gjort søndag 30. mars.
Bymiljøetaten har lagt ut planene for rengjøring i vårt område.

Det ser ut til at mye av rengjøringen av vårt område er planlagt til slutten av april med hovedvekten av arbeidet torsdag 24. april.
Varsling av rengjøring vil gjøres ved skilting minimum 24 timer før arbeidet starter. Vær oppmerksom på at hvis du parkerer på kommunal vei, må du holde øye med skiltene minst en gang i døgnet. Kjøretøy som ikke er flyttet når arbeidet starter blir tauet bort.
I alt er det 1 280 km gate som skal rengjøres og 10 000 tonn masse vil fjernes. I snitt er det 50-60 maskiner som er i drift samtidig og 100-120 personer i arbeid.

Brit Baldishol har fått myndighet fra BBS til å følge opp forsøpling langs Slimeveien og ellers på Bjørndal. Hun vil ha befaring med Bymiljøetaten 10.04.2014. Ruskenaksjonen på Bjørnholt skole vil bli i starten av april.
Brit har sammen med mange andre tatt privat initiativ til å rydde opp i søppel i vårt nærområde. Det har vel sjeldent vært så mange personer i vårt nærområde som bidrar til å plukke søppel og for å sørge for at det er pent i området.

På Facebook-gruppen «Det skjer på Bjørndal (og omegn)» er det lagt ut mange bilder og rapporter om personer som kombinerer dagens luftetur med søppelsamling.

Les mer om vårrengjøringen på Bymiljøetaten sine sider: http://www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/miljo/varrengjoring/

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.