Arkiv

Admin

Flaskeinnsamling: Bjørndalskolenes musikkorps

BjørndalskolenesMusikkorps150Bjørndalskolenes musikkorps har 25 års jubileum i år og skal på jubileumstur til Spania til sommeren med alle våre musikanter. Vi holder flaskeinnsamling på Bjørndal for å samle inn penger til turen.

Vi kommer rundt og ringer på onsdag 23. april mellom 18.00 og 21.00, men hvis dere reiser bort eller ikke vil forstyrres, kan dere bare sette flaskene/boksene utenfor døren, så henter vi dem. Fest gjerne denne lappen på sekken/bosen.
NB! Vi har fått til en ordning med Resirk og kan derfor ta i mot utenlandske bokser også.

Være medlemmer/foreldre som er rundt og samler inn til være utstyrt med korps-id. Vi gjør vårt ytterste for å samle inn fra hele Bjørndal, men skulle det likevel ikke dukke opp noen hos dere er det bare å ta kontakt med Simone: 413 42 809 eller Heidi: 916 16 414.

De som ønsker å støtte skolekorpset kan også putte pantelappen i korpsets egen pantekasse på Rimi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.