Arkiv

Admin

Fargerik fotball 2014

FargerikFotball150Bli med på Fargerik fotball 2014 som i år arrangeres av Bjørndal idrettsforening lørdag 14. juni kl. 11.00.
Mange av dere har sikkert vært med tidligere.
I år håper vi dere tar med dere flere venner, kamerater, foreldre og møter opp.

Fargerik fotball er en fotballturnering som er mer enn bare fotball. Her kan alle være med på tvers av sosiale og kluturelle forskjeller, religion og hudfarge. Vi kler oss ut, lager heiagjeng, finner artige navn på laget, dikter lagsanger og lekker vekt på å skape en hyggelig atmosfære for hele familien. Vi har tro på at fotball på denne måten kan være et positivt bidrag til å forebygge vold, fremme inkludering og motvirke rasisme.

  • Gratis deltagelse for alle
  • Ingen topping av lagene
  • Blandede lag: jenter og gutter sammen
  • Laget får diplom som premie til å henge i klasserommet
  • Egne premier for morsomste lagnavn, kostymer, heiagjeng, heiarop og fair play
  • Gutter og jenter født i 2001 – 2006  kan delta på Bjørndal
  • 2., 3.og 4. klasse spiller 5’er fotball
  • 5., 6. og 7. klasse spiller 7’er

I pauser mellom kampene blir det andre fotballaktiviteter som triksekonkurranse, straffespark og lignende, alt med små premier.
For påmelding fyll ut lagskjema som er delt ut som ranselpost på Bjørndal og Seterbråten skole eller som dere finner på sidene til Bjørndal idrettsforening. Eller send en e-post for påmelding til trine@bjorndal-if.no med samme informasjon som skjemaet.
Påmelding skal skje innen mandag 9. juni.

Vi ber om at leder/kaptein for lagene møter opp kl. 10.30 lørdag for å få utdelt kampoppsett samt bekrefte at lager er klart. De første kampene starter kl. 11.00 på kunstgresset.
Har du en mor eller far som ønsker å bidra med en kake til kafeen kan den leveres på klubbhuset mellom kl. 10 og 12 lørdag 14. juni.

Håper vi ses i Idrettsparken på Bjørndal lørdag 14. juni!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.