Arkiv

Admin

«Snøhvit» har premiere 19. april

Bilde Snøhvit

Gled dere – Snøhvit kommer snart!

Bjørndal barne- og ungdomsteater serverer i år en musikal-versjon av  «Snøhvit», og har upremiere på en helt nyskrevet versjon av denne klassiske fortellingen om få dager. Teatrets dyktige instruktører, med innspill fra skuespillere selv, har skapt en forestilling som vil glede store og små. I 2015 er det passende å ta opp hva jag etter det perfekte utseende kan føre til, men selvsagt med bruk av både humoristiske og dramatiske virkemidler. Det hele er tonesatt av flott musikk. Alt ligger til rette for en flott forestillinging.

Nå går skuepsillerne inn den mest intensive øvingepreioden – og gleder seg til å ta i mot publikum på en (eller flere) av forestillingene.

Premieredato er søndag 19. april 2013 kl. 18.00. Det er også forestillinger onsdag 22. april, fredag 24. april – begge datoer kl. 18. De to siste forestillingene er lørdag 25. april kl. 17.00 og søndag 26. april. kl. 15.00.

Se teategruppas egen nettside: http://bbut.webs.com

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.