Arkiv

Admin

Kongelig heder til Barbro Noss

FullSizeRenderDet hender jeg har lyst til å skrive om enkeltpersoner og det de har oppnådd, men så er jeg usikker på om den det gjelder vil synes det er greit. Den dette gjelder synes ikke det er helt greit, men jeg velger å skrive likevel. Bjørndals Barbro Noss, redaksjonsmedlem i Bjorndal.no, tidligere leder i fotballstyret, aktiv i «Bjørndal – enda bedre» m.m. er utnevnt til Ridder 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden.

Barbro er den første juristen som har vært ansatt ved Kongehuset og har jobbet som assisterende hoffmarskalk de siste årene. Nå slutter hun i stillingen og ble altså tildelt utmerkelsen for «fortjenestefullt virke i Kongefamiliens tjeneste» ifølge Kongehusets hjemmeside. Dette er virkelig en anerkjennelse av innsatsen Barbro har lagt ned.

Vi gratulerer så mye!

Her er ordenen som Barbro mottok i dag.

Her er ordenen som Barbro mottok i dag.

 

1 comment to Kongelig heder til Barbro Noss

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.