Arkiv

Admin

Invitasjon til Bjørndal sommerfestival 11. juni 2016

BjorndalSommerfestivalBjørndal sommerfestival er i år planlagt til lørdag 11. juni 2016 og holdes som vanlig i idrettsparken, Meklenborg, Seterbråtveien 4.

Bjørndal Frivilligsentral inviterer skoleklasser, grupper, organisasjoner og alle beboere til å bli med på å skape en flott festival!

Vi ser for oss et familiearrangement på dagtid og utekonsert for voksne på kvelden, men hvordan det blir er selvsagt opp til dere!

Det vil bli arrangert et planleggingsmøte mandag, 9. mai på Bjørndal grendehus (Meklenborgåsen 114), 1. etasje kl. 18:00 – 20:00.

Det er mange muligheter for å engasjere seg. Du kan hjelpe oss med praktiske oppgaver som rigging av lyd og lys, telt og utstyr. Du kan vise frem ditt talent på scenen, arrangere leker eller selge kunst, håndverk, hjemmebakst og mat.

Har du andre ideer, så vil vi gjerne høre om dem!

Som deltaker får du følgende fordeler:

  • Du blir med på å skape et flott arrangement
  • Du blir kjent med nye mennesker i nærmiljøet
  • Du kan skaffe inntekter til din organisasjon eller klasse
  • Du kan synliggjøre din organisasjon eller din sak

For å skape et morsomt og spennende program ønsker vi oss underholdning på scenen, kakesalg, mat fra ulike kulturer, informasjonsstand, ansiktsmaling, hennamaling, salg av klær og kunsthåndverk, leker og spill. Vi hjelper dere i gang ved å låne ut telt, bord, stoler og leker (begrenset omfang).

Er du interessert i å bidra, kan du fylle ut følgende registreringsskjema for sommerfestival 2016 og sende til post@bjorndal.frivilligsentral.no eller ta direkte kontakt med Nina Tveit, enten på samme epostadresse, eller på telefon 482 53 447. Husk å oppgi hva du ønsker å bidra med og hva slags utstyr dere trenger:

  • Telt – 3x3m
  • Telt – 3x6m
  • Sammenleggbare bord – 183cm x 75cm
  • Klappstoler
  • Tilgang til scene og lydutstyr
  • Tilgang til elektrisitet

For å gjennomføre Sommerfestivalen har vi noen vaktoppgaver som må løses. Den som påtar seg en eller flere oppgaver vil få betalt for arbeidet. Vi oppfordrer alle skoleklasser, idrettslag, lokale grupper og organisasjoner til å ta en titt på oppgaveoversikten over betalte oppdrag – Bjørndal sommerfestival 2016. Har dere lyst til å ta en vaktoppgave, så meld i fra om ønsket vakt innen 6. mai til post@bjorndal.frivilligsentral.no. Husk: første mann til mølla!

Det vil altså bli arrangert et planleggingsmøte mandag, 9. mai på Bjørndal grendehus (Meklenborgåsen 114), 1. etasje kl. 18:00 – 20:00, men ta kontakt på forhånd (innen 6. mai) slik at det blir lettere å planlegge.

Vi ser frem til et morsomt og godt samarbeid med dere!

Mvh Nina Tveit
post@bjorndal.frivilligsentral.no
Bjørndal sommerfestival
Tlf: 482 53 447

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.