Arkiv

Admin

Påskeverksted fredag 31. mars

Bjørndal frivilligsentral arrangerer påskeverksted for barn i 1. – 7. klassetrinn. Påskeverkstedet holdes i Bjørndal skoles aula (Granbergstubben 7) fredag 31. mars kl 17:30 – 20:30. Det koster kr 20,- i inngangspenger.

Vi ønsker at barna skal være i følge med en voksen, slik at den voksne kan hjelpe til med å klippe ut figurer osv. En voksen kan gjerne ha med seg flere enn et barn. Barn i 6. – 7. trinn som klarer seg selv, kan komme alene.

På påskeverkstedet kan foreldre og barn kose seg med å lage påskeharer og påskekyllinger i fine og gøyale former – du bestemmer. Det blir kiosk med kaffe og noe å spise, så husk å ta med kontanter.

I tillegg ønsker vi velkommen til Stefan som er blitt ansatt som klubbleder for Bjørndal juniorklubb. Han vil være med på å skape et klubbtilbud for 5. – 7. trinn på fredager. Benytt sjansen å ta en prat med ham på juleverkstedet!Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.