Arkiv

Admin

Bjørndal krever bussrute 71E gjenopprett

Oslo sør får bedre kollektivtilbud (foto: Osloby)

71E ønskes direkte fra Bjørndal til sentrum.
(foto: Osloby)

Bjørndal boligsammenslutning (BBS) har sendt brev til Ruter hvor man krever den «ordentlige» ekspressbussen gjenopprettet. Altså 71E, som går direkte fra Bjørndal til sentrum. Dagens tilbud fra Ruter, 71 A gir ikke Bjørndal beboere et tilfredsstillende rushtids-tilbud.

På Bjørndal er vi avhengig av buss for å kommer oss til og fra omverdenen med kollektivtransport. Mot sentrum kan vi bl.a. ta buss til Mortensrud og T-bane videre, til Hauketo og tog videre, eller buss inn til sentrum (via Mortensrud). Tidligere var det en ekspressbuss fra Bjørndal som gikk helt til Nasjonalteateret, som var den raskeste måten å komme inn til sentrum. Antall beboere på Bjørndal har blitt flere og ironisk nok har kollektivtilbudet blitt dårligere. Nå har Bjørndal boligsammenslutning skrevet brev til Ruter og argumentert om å få tilbake ekspressbussen, og at den går direkte fra Bjørndal og inn til sentrum. Det vil i så fall sannsynligvis bli den raskeste måten å komme seg inn til sentrum på, i tillegg til at man slipper usikkerheten ved om toget på Hauketo er innstilt eller forsinket (som det dessverre relativt ofte er).

Les brevet og argumentasjonen som er vedlagt her, og så blir det spennende å se hva Ruter svarer.

2019-05-11 – Reetablering av bussrute 71E – Fra BBS

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.