Arkiv

Admin

Bjørndal Frivilligsentral – ekstraordinært årsmøte

Bjørndal Frivilligsentral

Bjørndal Frivilligsentral kaller inn til ekstraordinært årsmøte 28. august kl. 19:00.

Møtet holdes på Bjørndal Grendehus, Meklkenborgåsen 114.

Bakgrunnen for møtet er at styret har kommet fram til at det er nødvendig at Bydel Søndre Nordstrand overtar driften av Bjørndal Frivilligsentral. Av økonomiske årsaker, er dette nødvendig for å sikre videre drift, samt opprettholde og utvide aktivitetsnivået på Bjørndal. 

Styret har over flere år sett at utgiftsnivået til sentralen har økt, mens inntektene ikke har økt tilsvarende. For å trygge fremtidig drift gikk styret derfor i dialog med Bydel Søndre Nordstrand i 2018 for å finne mulige løsninger. Bydelen vedtok i desember 2018 at de ønsker å overta driften av Frivilligsentralen, og har nå bekreftet at de ønsker overtakelse 1. september 2019. Daglig leder vil da bli kommunalt ansatt, mens det blir en overgangsperiode frem mot 31.12 for å overføre ansvar for Bjørndal Grendehus, økonomi m.m.   

Organisasjonsmedlemmer (huseierforeninger, velforeninger og borettslag), som har innbetalt økonomisk støtte til sentralen i 2018, har én stemme på årsmøtet. Vanligvis er det styreleder som stemmer på vegne av sin organisasjon/forening.

Sakspapirer blir sendt ut elektronisk til organisasjonsmedlemmer senest 14 dager før ekstraordinært årsmøte.

Agenda

  1. Konstituering av møtet – godkjenning av innkalling/saksliste
  2. Valg av ordstyrer, referent og to til å undertegne protokoll fra årsmøtet
  3. Opptelling av antall representerte stemmer
  4. Kommunal overtakelse av Bjørndal Frivilligsentral fra 1. september 2019
  5. Informasjon om veien videre
  6. Årsmøtets avslutning

Mvh Nina Tveit
Daglig leder
Bjørndal Frivilligsentral

Mobil: 48253447
https://bjorndal.frivilligsentral.no/
Org:nr: 993449512

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.