Arkiv

Admin

Vi trenger buss til Bjørnåsen og Seterbråten også på søndager

Bilde av buss

fotograf: Nicki Twang/Ruter

Bjørndal boligsammenslutning (BBS) har skrevet brev til Ruter og bedt om at det blir satt om avganger for bussen på søndager – se brevet nederst på siden.

Siden tilnærmet alle vi som bor på Bjørndal må dra andre steder for å jobbe, er kollektivtilbudet svært viktig. Dette tilbudet har både blitt bedre og dårligere de senere årene. Ekspressbussen ble forsøkt lagt ned for noen år siden, men iherdige protester fra noen på Bjørndal førte til at vi fortsatt har buss som går helt inn til sentrum. Den går imidlertid ikke helt til Nasjonalteateret slik den gjorde før.

Den største styrkningen av kollektivtilbudet på Bjørndal, er vel etableringen av 71B, som ga Bjørnåsen et etterlengtet kollektivtilbud. Det har kommet mange hus i området de senere årene og dermed et behov for kollektivtransport. Denne bussen går imidlertid ikke om søndagene.

Så blir det spennende å høre hva svaret blir! Det vil bli publisert her når det kommer.

[wpfilebase tag=file id=431 tpl=filebrowser /]

1 comment to Vi trenger buss til Bjørnåsen og Seterbråten også på søndager

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.