Arkiv

Admin

Siv Hunstad til minne

Siv Hunstad ble bisatt fra Mortensrud kirke i dag 15. august 2022. Siv omkom i en husbrann i sitt hjem på Bjørndal 10. juni, hun ble 69 år gammel. Hun var et engasjert menneske. En aktiv person med tydelige meninger som engasjerte seg blant annet for nærmiljøet på Bjørndal og i fagforeningsarbeid  på sin arbeidsplass i Statistisk sentralbyrå (SSB).

Her på Bjørndal var Siv aktiv i flere år både i Beveråsen huseierforening og Bjørndal boligsammenslutning (BBS). Hun satt i styret for BBS i perioden 2010-2014, det siste året som styreleder. Hun vil i BBS særlig huskes for sitt sterke engasjement rundt bruken av pukkverkstomta på Åsland.

Ole Øivind Søberg

Siv i kjent, engasjert positur. Her jobber hun for sikrere kryssing av Slimeveien for fotgjengere. Bildet brukes med tillatelse fra Nordstrand Blad, fotograf Øystein Dahl Johansen

Siv jobbet i Statistisk sentralbyrå (SSB), og hennes kolleger skrev denne nekrologen i Aftenposten:

2 comments to Siv Hunstad til minne

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.