Arkiv

Admin

Politikermøte Bjørndal 23. august 2023

Bjørndal - et godt sted å leve

Bjørndal nærmiljøforum inviterer til politikermøte for Bjørndals beboere i aulaen på Bjørndal skole, onsdag 23. august 2023, kl. 18:00 – 21:00.

Lokale politikere som stiller til valg i Bydel Søndre Nordstrand vil da møte oss som bor på Bjørndal. Møt opp for å treffe politikere som stiller til valg og som vil inngå i bydelsutvalg, råd og komiteer i bydelen etter valget. Alle partier som i dag er representert i Bydelsutvalg Søndre Nordstrand vil stille.

Møtet er for oss alle som bor på Bjørndal, og som vil høre de ulike partiers standpunkt i saker som er viktige for oss som bor her. Eksempel på tema er:
«Etablering av møteplass og nærmiljøsenter. Området har i dag ingen felles møteplasser hvor integrering, samhold og gode relasjoner kan settes i fokus.»

Bjørndal boligsammenslutning har skiftet navn

12. april 2023 byttet Bjørndal boligsammenslutning (BBS) navn til Bjørndal nærmiljøforum. Navneskiftet ble gjort for å klargjøre hva som er hensikten med organisasjonen. Ambisjonen er å være en pådriver og påvirker for saker som gjelder Bjørndal.

«Nærmiljø» i navnet viser at hovedområdet er nærmiljøet på Bjørndal, og det som er felles for oss alle. Tema kan være vei, kollektivtrafikk, marka som nært rekreasjons- og aktivitetsområde, samarbeid med boligforeninger, organisasjoner, skoler, næringsdrivende osv.

«Forum» i navnet viser ønsket om å få innspill fra absolutt alle på Bjørndal: om saker dere er opptatt av og som er felles for oss på Bjørndal.
Beboere på Bjørndal kan sende inn saker til Bjørndal nærmiljøforum og kan møte under de månedlige møtene.
Bjørndal nærmiljøforum kan også arrangere møter/samlinger i saker som er spesielle. Politikermøtet 23. august er et eksempel på det.

Styret i Bjørndal nærmiljøforum ønsker alle organisasjoner, boligforeninger, lag osv. som medlem. Hvert medlem gir tyngde når vi, på vegne av oss alle, tar opp saker eller gir høringsuttalelser, mot offentlige etater, myndigheter, tjenesteytere osv.

Hjertelig velkommen

Møt opp i aulaen på Bjørndal skole, Granbergstubben 7, onsdag 23. august 2023, klokken 18:00.
Bjørndal nærmiljøforum ser frem til et godt møte der vi alle kanskje blir litt mer sikre på hvilken stemmeseddel som legges i årets valgurne.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.