Arkiv

Admin

Da er Seop Singers en realitet

Da er Seop Singers en realitet (Foto: Hanne Sofie Logstein)

Da er Seop Singers en realitet
(Foto: Hanne Sofie Logstein)

Onsdag 26. februar hadde Seop Singers første korøvelse. Initiativtager Heidi Berre Skjæran kunne ønske 18 nye korister velkommen på første øvelse på Klemetsrud skole. Flere hadde vært inne på tanken om å få til et lokalt kor. En del av de oppmøtte har sunget i kor før mens andre ikke har annen erfaring enn å synge på hjemmebane, og gleder seg til å prøve hvordan det er å synge i kor. Gleden over sang og musikk er felles, og forventningene er å ha det gøy og bli kjent med andre med samme interesse i nærmiljøet .

Dirigenten Thea Gjærum Kjeve tar for tiden utdanning i «kordireksjon» på Norges Musikkhøyskole og dirigerer to kor fra før.  Hun gleder seg til å ta fatt på jobben med Seop Singers. Det helt ferske koret har allerede fått henvendelser om å komme og synge, så det har vært etterlengtet på flere måter.

Om man kan være så fri å komme med et ønske, så kan kanskje koret synge Bjørndalsangen slik at det kan legges ut et opptak på bjorndal.no?
Hvis noen synes dette høres interessant ut, så er det plass til flere, og gjerne også flere menn. Kontaktinformasjon er å finne på siden til Seop Singers.

Hvis noen vil støtte koret, er Seop Singers Grasrotmottaker på Norsk Tipping.

Fra første korkveld i Seop Singers med dirigent Thea Gjærum Kjeve (Foto: Hanne Sofie Logstein)

Fra første korkveld i Seop Singers med dirigent Thea Gjærum Kjeve
(Foto: Hanne Sofie Logstein)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.