Arkiv

Admin

Follobanen – uke 13

JBV-150Dette er blant aktivitetene på Åsland fra og med mandag 24. mars til og mandag 31. mars:

Befaring av turstier

I forbindelse med at anleggsområdet på Åsland blir etablert, må noen av de etablerte turstiene i området stenges eller legges om inntil prosjektet er ferdig. Follobaneprosjektet hadde en befaring med representanter for DNT i forrige uke. Prosjektet kommer til å sette opp skilt og kart i samråd med DNT og Oslo kommune i nærmeste fremtid, og skal holde turgåere informert.

Husbesiktigelser

Multiconsult skal gjennomføre de utvendige og innvendige besiktigelsene av alle eiendommene i nærheten av tunellene på Åsland. Arbeidet gjøres for å sikre dokumentasjon av eventuelle skader i forbindelse med arbeidene. Multiconsult tar kontakt med hver enkelt huseier for å avtale tid for besiktigelsen. Nabovarsel ble sendt ut i forrige uke.

Hafslund – mer strøm

Det blir noe sprengning og pigging i kabeltraseen på Åsland, nærmere bestemt sørøst for anlegget, også denne uken. Dette skjer i forbindelse med at Hafslund legger strømkabel til Follobanen og til den fremtidige nye bydelen Gjersrud-Stensrud. Arbeidene skjer på dagtid.

Vann- og avløpsetaten, Oslo Kommune

Det vil pågå pigging og sprengning på dagtid på traseen fra Klemetsrud kirke. Dette er Vann- og avløpsetatens prosjekt for å forsterke vannforsyningen til Ski.

Kontakt

Kommunikasjonsrådgiver/nabokontakt: Jon Amtrup, epost: jon.amtrup@jbv.no, telefon 932 28 926.
Byggeleder støytiltak Åsland, Bente Pladsen Gussiås, epost: bente.pladsen.gussias@jbv.no , telefon 976 46 669.

Informasjonsbrev

Du/dere som får dette informasjonsbrevet har meldt dere på ved å gi deres epost-adresse. Vennligst si fra til naboer og andre som også kan ha interesse av å melde seg på. De kan sende epost til follobanen@jbv.no merket “Åsland”.  Hvis enkelte ikke har epost, kan de gjerne ringe oss slik at JBV kan sikre dem informasjonen på annet vis.

Fakta om Follobanen

Follobaneprosjektet blir innerste del av InterCity-utbyggingen sørøst for Oslo. Det nye dobbeltsporet fra Oslo S til kollektivknutepunktet Ski, er Norges største landbaserte prosjekt. Prosjektet omfatter blant annet bygging av landets lengste jernbanetunnel og ny, moderne stasjon og kollektivknutepunkt på Ski.

Mer informasjon om Follobaneprosjektet: www.jernbaneverket.no/follobanen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.