Arkiv

Admin

Ny daglig leder i Bjørndal Idrettsforening

Bjørndal idrettsforening (BIF) har ansatt ny daglig leder. Da han var på et møte i idrettsparken, fikk vi en prat. Han heter Øyvind Telle, er 33 år, er gift, har to barn, hund og bor i Nittedal. 

Han virker litt beskjeden når det blir spørsmål om hvilken kjennskap han har til idrett. Det kommer frem at han bl.a. har drevet med triatlon i noen år, og har vært norgesmester – seks ganger, faktisk. Interessen for idretten førte han til Australia der han var i tre år, og nå altså til Bjørndal.

Triatlon er, ifølge Norsk triatlonforbund sine nettsider, en multisport der utøverne svømmer, sykler og løper ulike distanser og konkurrerer på tid. Kjekt å vite om noen skulle føle for å utfordre den nye daglige lederen i sportslig dyst.

Øyvind har også vært aktiv med styrearbeid i idretten, både innen svømming og triatlon og jobbet bl.a. for å få til et samarbeid med skolen om svømmeundervisning. Han kommer fra stillingen som assisterende daglig leder på Elixia Røa bad. Det innebærer at han har erfaring med administrative oppgaver, personalansvar og samarbeid med skoler, noe som kan være kjekt i en idrettsforening som BIF, selv om det ikke er like synlige utad.

Øyvind Telle, daglig leder i BIF

Men hva er det som fører Øyvind til stillingen som daglig leder i BIF? Det var moren som hadde sett utlysningen og tipset han om jobben. Han synes det er noe eget å jobbe med frivillige og for barn og unge i idretten. Idrettsanlegget imponerer han og han ser mange muligheter og har flere ideer, uten at han røpet så mye om hva de går ut på. Dessuten synes han det er fantastisk fint her på Bjørndal, og det er det jo vanskelig å være uenig i.

Øyvind har allerede snakket med flere i BIF, og enten tar han ting svært lett, eller så har han med seg samme mentalitet, for han snakker varmt om det som gjør idrettsforeningen vår til det den er; idrett for alle, der både organisert og uorganisert aktivitet er verdsatt.

Så blir det spennende om vi på Bjørndal kommer til å merke noen nye ambisjoner på vegne av BIF. På direkte spørsmål svarer Øyvind at han gjerne skulle sett at en gjeng fra Bjørndal stille på KollenOpp 9. september, der han har kjennskap til arrangørene. KollenOpp er, som det ligger i navnet, et motbakkeløp. Det er bare én oppoverbakke i hele løpet, men den går til gjengjeld 800 trinn og 1200 meter fra bunnen av Midtstubakken og opp begge hoppbakkene til toppen av Holmenkollen. Han merker kanskje det tvilende uttrykket til undertegnede og skynder seg å presisere at løpet bare tar 10 minutter. Undertegnede finne det greit å avslutte samtalen her, før utfordringen blir mer målrettet og konkret …

Vi ønsker Øyvind lykke til i jobben som daglig leder i idrettsforeningen vår, der han formelt tiltrer 1. juni, og gleder oss til å treffe han i idrettsparken!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.